Swiss premium oral careSwiss premium oral care

Izvēlieties savu valsti Latvija Latvija
Bezmaksas piegāde visiem pasūtījumiem virs 50 €
Piegāde 3-5 darba dienu laikā
Drošs maksājums ar 3D Secure

ZOBU SUKA CS 12460

MĪLI SAVAS SMAGANAS

Padariet  tīrīšanu par bagātīgu ikdienas rituālu ar zelta standartu maigā sukā. Jūs mīlat savas smaganas. Jūsu smaganas mīl jūs. 

12460 īpaši smalkie sariņi no jauna atklāj maiguma un efektivitātes jēdzienu.

Katra Curen® sariņa diametrs ir 0,08 mm - tikpat smalks kā mats.

Padariet zobu tīrīšanu par bagātīgu ikdienas rituālu - rūpīgu, barojošu un priekpilnu.

Astoņstūra formas rokturis, kurš nodrošina tīrīšanu ar suku pareizā 45 grādu leņķī.

MŪSU ŠEDEVRS

Šī īpašā zobu suka ir kā samts jūsu zobiem... sākot ar maigo glāstu, kad sākat zobu tīrīšanu, līdz zīdaini gludai sajūtai pēc tās. Lieliski noņem zobu aplikumu.

APZINĀTS PRIEKS

Ir beigušies tie laiki, kad zobu tīrīšana bija obligāts pienākums. Zobu tīrīšana ar CS 12460 velvet kļūst par bagātīgu ikdienas rituālu, kas sniedz apzinātību un prieku.

LABSAJŪTAS FAKTORS

Kāda ir sajūta - pirms, tās laikā un pēc. Pirms... nepacietības sajūta. Laikā... tik maiga. Pēc... svaiga un viegla - tā dziļā tīrības sajūta, kas rodas, apmeklējot higiēnistu.

TIK MAIGA. TIK EFEKTĪVA.

Acīmredzamu iemeslu dēļ zobārsti un zobu higiēnisti iesaka: Daudzie maigie sariņi noņem aplikumu, nesabojājot emalju... un attīra smaganu līniju, neradot sāpes.

NEDAUDZ IELIEKTA, KOMPAKTA SUKAS GALVIŅA

Optimālai tīrīšanai. Sasniedz un iztīra iepriekš "nesasniedzamas" vietas. Viegli tīra aizmugurējos molārus.

MAIGA UN MĪLOŠA APRŪPE

CS 12460 VELVET zobu suka cīnās ar aplikumu, neradot nekādus bojājumus. Daudzie maigie sariņi noņem aplikumu rūpīgāk nekā cietie sariņi - bez traumām.

PAR KO IR VISA ŠĪ KŅADA?

Kad jūs zināt, tad jūs zināt. Tiklīdz sāksiet lietot CS 12460 velvet zobu suku -  maigi, ar mazām apļveida kustībām un gandrīz bez jebkāda spiediena - tas kļūs pilnīgi skaidrs. Pievienojieties maigajai revolūcijai. 

Vislabākais veids, kā tīrīt zobus, ir 45 grādu leņķī - puse zobu sukas galviņas sariņu ir uz smaganām, bet otra puse - uz zobiem. CS 12460 astoņstūra formas rokturis nodrošina to, ka zobus tīriet 45 grādu leņķī.

Nākamā līmeņa maigums. Nākamā līmeņa efektivitāte.

Curaprox CS 12460 ir kā samts jūsu zobiem... sākot ar maigo glāstu, kad sākat tīrīt zobus, līdz zīdaini gludai sajūtai pēc tīrīšanas. Izstrādāta un ražota Šveicē.

Mr VAI MRS SPILGTI

Paspilgtiniet savu mutes dobuma rutīnu - un vannas istabu - ar skaistu, neuzkrītošu eleganci. Izvēlieties kādu no 36 dažādām krāsu kombinācijām. Matēta. Eleganta. Skaista. Ražota Šveicē.

Curaprox ATŠĶIRĪBA

Daudzi cilvēki zobus tīra ar pārāk lielu spiedienu, izmantojot pārāk cietus sariņus, kas izraisa bojājumus, piemēram, smaganu atkāpšanos. Mūsu īpaši smalkie Curen® sariņi padara visu šo situāciju atšķirīgu. Tie novērš traumas un nodrošina nepārspējami maigu tīrīšanas spēku.

Atklājiet rituālu

Atvēliet laiku sev un savai mutes dobuma veselībai. Divas reizes dienā klusumā, AR mazām, maigām apļveida kustībām, tīriet zobu pēc zoba - gandrīz bez spiediena. Katru dienu vienā un tajā pašā secībā: apakšējā ārējā daļa, apakšējā iekšējā daļa, augšējā ārējā daļa, augšējā iekšējā daļa. Rūpīgi. Skaisti.

Īstais tu

12460 īpašie Curen® sariņi garantē visgludāko Curaprox pieredzi. Spēcīgiem, skaistiem zobiem un veselīgām smaganām... bez emaljas bojājumiem, bez atkāpušām smaganām. Atklājiet savu patieso smaidu. 

Emalja ir cietāka par tēraudu

Taču skābes un cietas zobu sukas to var noārdīt. Maigie sariņi notīra zobu aplikumu, nebojājot emalju... un attīra smaganas, tās nesavainojot.

Tik daudz sariņu

12460 sariņu ir daudz. Pat pēc mūsu standartiem.

Katrs no tiem ir 0,08 mm diametrā - tik smalks kā mats. Tie veido vēl nebijušu, blīvu tīrīšanas virsmu, kas maigi apņem zobu un smaganu rievu. Izbaudiet vēl nebijušu rūpību un efektivitāti. 

KĀ TĪRĪT ZOBUS?

Katra mute ir atšķirīga. Un ir tik daudz padomu par to, kā tīrīt zobus. Taču ir zobu tīrīšanas metode, kas vienmēr vainagojas ar panākumiem - metode, kas darbojas visiem.

Sāciet ar 45 grādu leņķi - puse zobu sukas galviņas sariņu uz zobiem, un otra puse uz smaganām.

Tīriet maigi... gandrīz bez jebkāda spiediena 

Veiciet mazas, maigas apļveida kustības - ļaujiet zobu sukai jūs vadīt.

Atsegtas zobu saknes

Kā par tām
var parūpēties?

Uzzināt vairāk Pirkt

Ceļojuma komplekts

Tīriet zobus,
esot ceļā

Uzzināt vairāk Pirkt

Smaganu aprūpe

Tīrīšana,
nevis beršana

Uzzināt vairāk Pirkt